Lombard-Velence

Szücs Károly csodálatos illetékbélyegei és más érdekességek
Fórum szabályok
Aki akar ilyen fórumot magának, az írjon nekem üzenet, azt tervezem, mindenkinek csinálunk egy ilyet!

Lombard-Velence

HozzászólásSzerző: karszu » 2010.05.17. 17:10

Ezen a tájon járva az elmúlt héten, és a bolhapiacon "lőttem" a mellékelt iratot, I.Ferenc olyan szignettájával, amit még nem ismerek.

Ugyanitt több helyen egész jó filatéliai objektumokat is láttam. Közülük két Lombardiai bélyeges irat is gazdagítja a gyűjteményem. Ezekhez itthon sajnos alig lehet hozzájutni, pedig a szokásosnál csak egy picit tágabb szemléletben már hozzátartoznak az OPM időkhöz, mivel e bélyegek Magyarországi használata is megengedett volt (még nem láttam, de tudok legalább egy ilyen illetékbélyeges iratról).

Pádovában az Il Santo 45 szám alatt egy hangulatos kis bélyegüzletet fedeztem fel. Csak arra kell vigyázni, hogy nehogy szieszta idején jusson el ide az ember (du. 1 és 3 között) mert akkor bizony zárva találja.
Csatolmányok
Lombardy_signet_3ct.jpg
Lombardy_document_3ct.jpg
Il_Santo_41.JPG
Porta.JPG
Studio.JPG
Montegrotto-Flohmarkt.JPG
Montegrotto bolhapiacán :))
Keresek-kínálok cserére, vételre: osztrák-és magyar postai- és illetékbélyegeket, okiratokat, valamint vízjelálllás-, és vízjelkülönlegesség-gyűjteményeket
karszu

Vissza: Karcsi kedvencei