Ezen a tájon járva az elmúlt héten, és a bolhapiacon "lőttem" a mellékelt iratot, I.Ferenc olyan szignettájával, amit még nem ismerek.
Ugyanitt több helyen egész jó filatéliai objektumokat is láttam. Közülük két Lombardiai bélyeges irat is gazdagítja a gyűjteményem. Ezekhez itthon sajnos alig lehet hozzájutni, pedig a szokásosnál csak egy picit tágabb szemléletben már hozzátartoznak az OPM időkhöz, mivel e bélyegek Magyarországi használata is megengedett volt (még nem láttam, de tudok legalább egy ilyen illetékbélyeges iratról).
Pádovában az Il Santo 45 szám alatt egy hangulatos kis bélyegüzletet fedeztem fel. Csak arra kell vigyázni, hogy nehogy szieszta idején jusson el ide az ember (du. 1 és 3 között) mert akkor bizony zárva találja.
Lombard-Velence
Fórum szabályok
Aki akar ilyen fórumot magának, az írjon nekem üzenet, azt tervezem, mindenkinek csinálunk egy ilyet!
Aki akar ilyen fórumot magának, az írjon nekem üzenet, azt tervezem, mindenkinek csinálunk egy ilyet!
1 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Lombard-Velence
Keresek-kínálok cserére, vételre: osztrák-és magyar postai- és illetékbélyegeket, okiratokat, valamint vízjelálllás-, és vízjelkülönlegesség-gyűjteményeket
-

karszu - Hozzászólások: 172
1 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1