1954. Gyümölcsök
Fórum szabályok
Aki akar ilyen fórumot magának, az írjon nekem üzenet, azt tervezem, mindenkinek csinálunk egy ilyet!
Aki akar ilyen fórumot magának, az írjon nekem üzenet, azt tervezem, mindenkinek csinálunk egy ilyet!
4 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
1954. Gyümölcsök
Azt hiszem a sor címletei futott levélen nem gyakoriak
Üdv. Buday Ádám
Keresek hírlapbélyegeket, címszalagokat. sirbuday@freemail.hu
- kloroform
Re: 1954. Gyümölcsök
Kloroform:Szerintem annyira nem ritka címletek a fekete könyv levélen a 80f-est 16 pontra az 1ft-t címletet pedig 10pontra értékeli .Szerintem ez annyira nem ritka.
- G.A
Az embernek nem feltétlenül a legritkább dolgok a kedvencei!
Én pl. mostanság szép "székes" leveleket vadászok. Valószínű, soha nem érnek majd igazán semmit, de nekem tetszenek.
Ezt inkább bélyeggyűjtésnek tekintem, mint azt, ha valaki kőnyomatos levelet vesz egy árverésen 5 millió forintért.
Bár biztosan az irigység beszél belőlem, mert nincs ötmillióm ilyesmire sajnos
Én pl. mostanság szép "székes" leveleket vadászok. Valószínű, soha nem érnek majd igazán semmit, de nekem tetszenek.
Ezt inkább bélyeggyűjtésnek tekintem, mint azt, ha valaki kőnyomatos levelet vesz egy árverésen 5 millió forintért.
Bár biztosan az irigység beszél belőlem, mert nincs ötmillióm ilyesmire sajnos
Üdv. Buday Ádám
- kloroform
Kedves kloroform!
Ha székes levelet keresel,(és ha mai címzéssel megfelelne) ,vedd fel velem a kapcsolatot, küldesz olyan bélyeget amit szeretnél,és én vissza küldöm neked válaszboritékon úgy ahogy szeretnéd.Pár éve valakinek igy küldtem teljes sort mert igy kérte ajánlott levélben.
Ha székes levelet keresel,(és ha mai címzéssel megfelelne) ,vedd fel velem a kapcsolatot, küldesz olyan bélyeget amit szeretnél,és én vissza küldöm neked válaszboritékon úgy ahogy szeretnéd.Pár éve valakinek igy küldtem teljes sort mert igy kérte ajánlott levélben.
- G.A
4 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1